1

12 mars 2014. Att hedra naturen känns helt rätt i år, och rätt vill man ju gärna vara. Dessutom är det tänkt att det ska bli ett hejdlöst hålligång både på kajen och i vattnet. Skriv in i kalendern och tag med din favoritsnorkel.

2

20 januari 2014. En liten teaser för hjärteföreställningen! Nytt innehåll, samma goa människor. Vi tänkte att det skulle bli två fantastiska vårdagar som ni kan avsluta galant med denna föreställning. Varmt välkomna till Scalateatern i Karlstad. Biljetterna finns nu till salu.

3

8 januari 2014. Kära vänner! Två STÖRT-föreställningar på vackra Södran. Jag önskar alla som kan och vill varmt välkomna till denna baluns. Vinka om du kommer.

4

17 oktober 2013. Nu har vi flyttat i dubbel bemärkelse! JulStört spelas nu istället på Karlstad CCC i kongresshallen 6-7 december. Denna scen är alldeles utomordentlig för oss och den galenskap som vi kokar ihop. Julbordet serveras intill Klarälven is, hoppas jag. Det är väl lika bra att kung Bore får härja fritt när vi ändå tänkt ägna oss åt julen. Varmt välkomna!

Levförfan

9 oktober 2013. Nu är min alldeles egna föreställning klar, om nu en sådan någonsin kan bli det. Min erfarenhet är att en förändring alltid pågår och i detta fall gör det inte något alls eftersom jag hoppas att den bara blir bättre och bättre…och bättre! Läs mer här.

6

29 augusti 2013. Jag är så tacksam för alla härliga kommentarer för den första boken om Bobos bageri. Därför gjorde jag en till! Denna gång handlar det om en ledsen elefant som kanske fyller år. Den är alldeles strax klar och kommer att finnas på Akademibokhandeln i Karlstad. Jag har ännu inte hittat något förlag för dessa små godingar men jag har heller inte lagt ner mig nämnvärt för att hitta något. I höst händer det!